maanantai 20. heinäkuuta 2009

Kesäreissu

Teimme pienen kesälomareissun Kalajoen kautta Ouluun kummipoikani perheen luokse. Kalajoella yövyimme pienessä herttaisessa aitassa ja kävimme ihastelemassa hiekkarantaa, josta Pablo tykkäsi kovin.















Oulussa Pablo sai paljon huomiota, koko ajan riitti halaajia ja P tutustui myös perheen 1-vuotiaaseen kultaiseen Sisuun. Pojat tulivatkin hyvin juttuun, saivat juosta pihalla ja metsässä. Kävimme myös meren rannalla uimassa, jossa hullaantuneet pojat polskivat.















Lauantaina veimme molemmat koirat Oulun koiranäyttelyyn. Ensikertalainen ja hieman ihmeissään oleva Sisu pärjäsi hyvin ja sai tulokseksi H:n. Pablo esiintyi älyttömän hienosti, totteli hyvin ja oli aivan rauhallinen tuomarin tullessa tutkimaan. Sain siis yllättyä iloisesti. =D Nimittäin ensimmäinen kerta kun se ei häslännyt ollenkaan.









Tuomarina toimi Bolette Heering Tanskasta. Arvostelu: Masculine, kind expression. Ears a little high set. Good reach of neck. Well angulated in front & rear. Ok ribcage. Sloping group. Could be more stable in hocks. Hard coat, but lacks undercoat. Moves healthy with good flow. Very good temperament. EH

Ei kommentteja: