perjantai 3. huhtikuuta 2009

Taas Solvallassa

Eilen torstaina oli toiset treenit Solvallassa. Ilma oli tällä kertaa mitä mainioin ja lämmin! Kahlasimme lumihangen läpi metsikköön koirien kanssa tekemään markkeerauksia.
Pablo siis perusasentoon vierelle ja avustaja heitti matkan päästä damin, niin että koira näki sen putoamispaikan. Sitten lähetin Pablon hakemaan damia. Pablo lähti vauhdilla heti hae -käskyn saatuaan, etsi damin putoamispaikkaa, nappasi sen hetken etsimisen jälkeen suuhunsa, kutsuin tuomaan ja yhtä vauhdilla se tuli takaisin. Hyvä ettei kompastunut matkalla, niin lujaa juoksi takaisinkin. Tämä oli siis ensimmäinen kerta kun pojalle tehtiin markkeeraus ja se suoriutui siitä mielestäni ihan loistavasti. Jotkut koirat kun lähtivät juoksentelemaan pitkin poikin metsässä dami suussa. Hyvillä mielin lähdimme pois tämän kertaisista harjoituksista! Tämä poikahan oikeasti osaa!
Kävimme treenien jälkeen Leon labradorin ja sen omistajan kanssa vielä pikku kävelyllä pellolla Tammistossa, jossa pojat saivat juosta vapaana. Illalla maistui kyllä uni hyvin meille molemmille, tulihan sitä sentään oltua ulkona nelisen tuntia.

Ei kommentteja: