sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Sulo yökylässä















Sulo walesintiikeri tuli meille yökylään eilen. Pablo on siitä aivan innoissaan, paitsi silloin kun kaveri roikkuu huulessa tai korvassa kiinni. Eilen Pablo haastoi Sulon tuijotuskisaan, yritti saada kaveria riehumaan. Yritetään nyt kuitenkin välttää sisällä riehumista ja pitää huonekalut paikoillaan. Ihan hyvin pojat osaavat sitten sisällä rauhoittua, kun ovat saaneet ulkoilla kunnolla.
Käytiin päivällä lenkillä ja törmättiin koirapuistossa Quattroon ja Mangoon. Pablo nautti kun sai telmiä molempien kaveriensa kanssa. Ja Mangolla oli vientiä näiden kahden nuoren pojan kanssa.
Iltapäivällä Sanna tuli kylään ja lähdettiin sitten poikien kanssa taas ulkoilemaan. Tommo sai rauhassa katsoa futista sen aikaa.
Illalla pojat menivät ihan nätisti nukkumaan ja yöllä joku kaveri taisi hiipiä salaa sänkyynkin nukkumaan. Aamulla molemmat kävivät tökkimässä märillä nenuillaan ja pomppivat päällä, kun yrittivät saada meitä hereille. Se siitä pitkään nukkumisesta.
Ajattelin että kahden koiran ulkoiluttaminen yksin olisi haasteellista, mutta ihan hyvinhän se tänä aamuna sujui. Pablo käveli tosi nätisti ja odotteli aina Suloa.
Oli tarkoitus lähteä retkeilemään poikien kanssa tänään, mutta ulkona näyttää satavan vettä, harmin paikka. Voi olla että jää sitten vähän lyhyemmäksi kävelyksi vaan. Täytyy käydä sitten vielä koirapuistossakin riehumassa pahemmat energiat pois.
T toivotti myös Sulon tervetulleeksi jatkossakin hoitoon koska vaan, pojat kun tulevat niin hyvin toimeen ja onhan Sulo niin Suloinen!









Sängyn valtaajat.










Pojat väsyneinä.

Ei kommentteja: