torstai 20. marraskuuta 2008

Talvi tuli sittenkin!

Tänä aamuna kun herättiin, näytti mittari -8 astetta. Huh, mikä pakkanen! Laitoin kunnolla päälle, untuvatakin ja kaikki, mutta kuumahan siellä tuli tarpoessa, poskia vaan vähän nipisteli näin äkkiseltään. Pablo oli innoissaan, se kun tykkää lumesta yli kaiken. Ihmeen nätisti se kuitenkin tassutteli aamulenkin. Eilen illalla se oli kuulemma vetänyt kuin veturi innoissaan. Lenkin jälkeen se yleensä heittäytyy etupihalle kieriskelemään, siis jos on lunta.
Eilen iltapäivällä saatiin vihdoin talvirenkaatkin alle, viime tipassa. Ei olisi ollut tänä aamuna muuten tielle asiaa. Joka renkaanvaihtopaikassa oli monen päivän jonot, itse kun ei niitä viitsitty laittaa laiskat.
Ihan kiva että on muutama aste pakkasta, piristävää sen sadekauden jälkeen. Eikä tarvitse olla koko ajan pyyhkimässä kaverin masua. Ja voi päästää sen takapihallekin, nyt kun se on jäässä. Sadesäällä se on pelkkää mutalöllöä.
Ai niin yks päivä kuulin hauskan kommentin lenkillä ollessamme. Tuli joku narttukoira vastaan ja Pablo alkoi sille inistä siinä eikä malttanut jatkaa matkaa. Se nainen tokaisi että malttaako se Julio Iglesias lähteä nyt ollenkaan... Pablo taisi serenaadia laulaa neitoselle. =D

2 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Heh, Julio iglesias...=) Kävin kattomassa noita Julion pentukuvia, kyllä se oli niin pieni sillon. Ja nyt kunnon möhkö!

Riehu kirjoitti...

Kävin lisäämässä omaan blogiini tämän Pablon blogin seurailtavaksi. =)