sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Erinomainen viikonloppu




















Mitä hä?
Perjantaina lähdettiin ajamaan Lahteen töiden jälkeen, ettei tarvitsisi niin aikaisin herätä näyttelyaamuna. Oltiin siis yötä Tommon vanhempien luona. Herätys oli lauantai aamuna kuitenkin jo klo seitsemän, jotta ehdittäisiin ajoissa paikalle. Kehät alkoivat puoli kymmeneltä.
Yllättävän rauhallisesti Pablo suhtautui parkkihalliin, eikä tällä kertaa sen kummemmin piitannut kaikuvista äänistä. Siellä oli tosin paljon tilavampaa, kuin esim. Hyvinkäällä viime näyttelyssä. Itsekin osasin jo ottaa vähän rauhallisemmin . Mitä nyt suuta kuivasi ja jännitti hieman... Mutta pääasia että koira oli rennompi kuin edellisellä kerralla eli se yllätti positiivisesti. Ja häkissäkin se suostui olemaan jonkun verran, tosin tykkäsi enemmän katsella meininkiä sen ulkopuolelta. Tommo oli suurena apuna, koska Pablo rauhoittui hänen kanssaan tosi hyvin ja minä sain sitten rauhassa katsella muita kehiä.
Nuorten luokassa oli kolme koiraa, yksi oli poissa. Pablo sai laatuarvosteluksi erinomaisen, ja tuli luokkansa kakkoseksi, elikä hienosti meni. Juoksi tosi kivasti, ei pomppinut ollenkaan eikä katsellut juuri sivuilleen. Tosin meinasi sitten tuomarin päälle hypätä kerran. Alkaa se kait kuitenkin pikkuhiljaa oppia mikä on homman nimi. Päästiin vielä PU kehäänkin, luulin että olisimme voineet jo lähteä, mutta onneksi kehäavustaja neuvoi jäämään. Sen verran hukassa nämä säännöt vielä ovat näköjään... Siinä kehässä ei kuitenkaan enää pärjätty. Mutta hyvä näin!
Näyttelyn jälkeen ajettiin Mäntsälään, jossa oltiin seuraava yö. Pablolla siis oikein reissuviikonloppu.
Kuvista ei tullut oikein hyviä, huono kamera...










Arvostelu, tuomarina Riitta Liisa Lehtonen: Hyvä tyyppi ja koko. Hyvä pää, mutta silmät sijaitsevat liian kaukana toisistaan. Vahva luusto. Vielä melko kapea eturinta. Erinomainen karva ja häntä. Lihaksikas ja hyväkuntoinen. Riehakas, mutta osaa esiintyä halutessaan.

Ei kommentteja: