perjantai 28. toukokuuta 2010

Rudolf 10 vkoa

Juniori täytti eilen pyöreät 10 viikkoa. Kovasti on pieni kasvanut ja on jo saanut valloitettua isoveljenkin, ainakin melkein.
Nalle on saanut pientä tuhoakin jo aikaan. Yhtenä päivänä ihmettelin, miksei netti toimi. Syy vasta löytyi seuraavana päivänä kovan ihmettelyn jälkeen. Modeemin piuha oli nakerrettu poikki. Syyllistä ei ole vaikea arvata. Kenkiä kannetaan ja käsiä nakerrellaan tikarinterävillä hampailla. Lempinimenkin sai, Gremlins-vauva. Hepulijuoksua takapihalla ja sen jälkeen sammutaan kuin saunalyhty. Joskus saa myös Pablonkin mukaansa hepuloimaan. Siinä on rallia kerrakseen ja parketti vaan ratisee.

















Pedillä on kiva kölliä.



















Rudolf irvistää.

















Tutustumisvaiheessa Rudolf ei vielä uskaltanut kiusata isompaansa. Pablokin vain katsoi poispäin ja murisi, jos pikkuinen tuli liian lähelle.

















Kun rohkeutta kerää tarpeeksi, voi tehdä yllätyshyökkäyksen takaapäin. Pablo antaa jo Rudolfin kiusata itseään ja leikkiikin sen kanssa.




















Rudolf 10 vkoa.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Pablon ja Rudolfin yhteiskuvat on aivan loistavia! Ensin vähän tarkkaillaan ja sitten ollaankin hyökkäämässä takaapäin kimppuun =D

Anonyymi kirjoitti...

Jep Jep, terveisiä myös Martta siskolta.Asentajan vikaa täällä Kumpulassakin ADSL härpäkkeen virtapiuha ja kaapeli tuhottu...