sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Sipoossa hytisemässä

Tänään olimme Sipoon koiranäyttelyssä. Näyttely oli ulkona ja vähän kylmä siellä ehti tulla odotellessa. Aurinko tosin pilkahti välillä lämmittämässä.
Pitkä tauko ehtikin tulla edellisestä näyttelystä. Pablo kävi vähän kierroksilla ja innostui liikaa. Ei olisi malttanut odotella vuoroaan ja jouduinkin sen kanssa kävelemään kehän lähistöllä, jotta se hieman edes rauhoittuisi. Nuorten ryhmässä piti olla kolme urosta, mutta olikin sitten vain kaksi. Kaveri ei meinannut tällä kertaa asettua seisomaan kunnolla (olisi pitänyt olla sitä nakkia..) ja tuomarin tullessa tarkastamaan heittäytyi vaihteeksi pablomaisen yli-innokkaaksi, jep jep. No hän totesi tyynesti, että tämähän on niin nuorikin vielä. No kohta ei voi enää laittaa pentumaisuuden tai nuoruuden piikkiin, pitäisi saada kaveri hieman rauhoittumaan tutkittaessa. Mutta minkä sille voi että innostuu, kun joku osoittaa huomiota =D Varsinainen epeli siis taas kerran!
Tuomarina toimi Matti Luoso. Arvostelu: Erittäin hyvän tyyppinen nuori uros, hyväilmeinen pää. Alaleuka voisi olla hieman vahvempi. Oikea purenta. Tummat silmät, hyvä kaula ja niskalinja. Hyvä luusto, melko hyvät käpälät. Eturinta vielä kapea ja runkoon saa tulla lisää volyymia. Sopivat kulmaukset. Liikkuu melko hyvin. Mukava luonne.
Että eikun bodaamaan sitten!
Näimme näyttelyssä myös Pablon siskopuolen Doran, joka pärjäsi taas erinomaisen hienosti, ERI1, PN1, SERT, ROP. Hyvä pikku Dora!
Mukava päivä viileydestä huolimatta!

2 kommenttia:

Wilkku kirjoitti...

Vautsi, onnea! Pablohan sai tajuttoman hyvän arvostelun. :)

Minna kirjoitti...

No ihan hyvä arvostelu oli, ihme kyllä sen käytöksen jälkeen...oisitpa nähnyt vaan. Nauratti varsinkin tuo melko hyvät käpälät, se oli jotenkin hassu =D