lauantai 13. huhtikuuta 2013

Tule jo kesä!

Täällä aletaan pikkuhiljaa heräämään talvihorroksesta. Tai emäntä alkaa, pojathan kyllä nauttivat talvesta ja säästä kuin säästä. Nyt kun nuo lumet lähtisi pian, päästäisiin taas treenaamaan Rudin kanssa taippareita varten. Treeniseuraa on ihan lupaavasti saatavilla myös, hyvä niin. Yksin ei vaan tule niin paljoa treenattua ja kivassa seurassahan se on aina mukavampaa.

Paljon on haalittu tekemistä kevääksi ja kesäksikin jo. Rudolfille muutama näyttely jo varattuna, luonnetestiin meno sekä labbiskerhon nome leirille meno. Pablo pääsee varmaan siinä sivussa myös vähän treenaamaan.

Pablo on tällä hetkellä toipilaana, naapurin koiran hyökättyä sen päälle. Takajalka on tikattu ja muutama reikä siellä myös. Lääkitys ja tötterö päässä täällä kulkee mamin raukka. On se kumma miten sille aina sattuu ja tapahtuu. Ja kaikenlisäksi tämä oli toinen kerta, kun samainen uros kävi päälle. Toivoisin napu-papulle vähän parempia kausia välillä.

Rudolf pääsi käymään erään tytön luona tällä viikolla useaan otteeseen. Nyt jännäämme muutaman viikon yhteistyön tuloksia...

Talvikuvia




















Pablo pääsi vetämään pulkkaa ja se veti sitä oikein mallikkaasti.




















Rudolf pellolla kirmaamassa.

Ei kommentteja: