sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Vaavi näyttelyssä

Hui, kuinka paljon kavereita kerralla! Ja kaikkien kanssa olisi pitänyt haistella ja leikkiä.
Kirkkonummen Puppy&Veteran show oli Rudolfin ensimmäinen näyttelykokemus. Rudi käyttäytyi mallikkaasti kehässä, osasi seisoa kunnolla ja antoi katsoa hampaat. Ei ollut mitään turhaan riehumista. Pentutokostakin on selvästi ollut hyötyä, osaa ottaa kontaktia vaikka on paljon häiriötä.
Rudi ei sijoittunut, mutta tämä oli hieno kokemus ja saihan pikkuinen ihan kelpo arvostelun. Isoveikkakin oli kannustamassa kehän laidalla. Tuomari totesi myös kehän olleen Rudille pikkuisen epäreilu, kun kanssakilpailijat olivat paljon kookkaampia ja ilmeisesti vähän vanhempiakin. Mutta kyllä vaavi vielä näyttää! =)

Tuomarina toimi virolainen H.M Zahharor. Rudin pitkä huumoripitoinenkin arvostelu:
6 kk kauniin värinen ruskea urospentu, hyvät mittasuhteet ja koko, kaunis kaula, pään kehitys vielä kesken. Suloinen ilme, hieman pyöreä lantio tällä hetkellä. Hyvin kulmautunut takaa ja riittävästi edestä, seisoo ryhdikkäästi ja tasapainoisesti. Vaikka poika on jättänyt juhlapukunsa kotiin, on karvapeite hyvän laatuinen :) Liikkuu reippaasti ja edestä hieman kerien tässä vaiheessa. Kiva luonne.

Kannustettiin myös Rudolfin kahta siskoa Marttaa ja Iitua, joka tulikin mahtavasti neljänneksi luokassaan. Ja Rudin tyttöystävä Una sijoittui hienosti kolmanneksi. Onnea tytöille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Rudi-Ruudolf, meidän mielestä sinä olit ehdottomasti KAIKKEIN KOMEIN/KIVIN/FIKSUIN koko porukasta!
T:Iitu ja Martta

Rudolf kirjoitti...

Kiitti siskot!