sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Kesämeininkejä

Kesän ensimmäinen punkki havaittu, Pablon poskessa. Ehkä olisi aika laittaa se expotti tuolta keittiön pöydältä kaverin turkkiin...
Rudolf on saanut ensimmäiset rokotukset ja voi sitten pikkuhiljaa alkaa haistelemaan uusien tuttavuuksien kanssa. Pikkukaveri on kova pureskelemaan ja pureskeli myös Pablon kaulan rikki, niin että jouduttiin leikkaamaan Pablolle kesäsiili kaulan alueelle. Nyt on onneksi kaula parantunut ja kehdataan ehkä mennä loppukesän näyttelyihinkin.

Juhannusta vietimme poikien kanssa vanhempieni luona. Pihalla on pieni lammikko, johon Pablo aina ryntää viilentymään. Rudolf tietenkin perässä ja kun Pablo tuli sieltä ylös, riekkui pieni reunalla ja putosi pää edellä lammikkoon. Sieltä se tuli pärskien ylös. Luulin jo että saa jonkunnäköiset traumat siitä, mutta mitä vielä, kohta uudestaan reunalla tassuttamassa vettä. Taitaa tulla kova uimari pojusta. Nyt kun Pablon kaula on parantunut, täytyy viedä pojat kunnon rannalle uimaan.










Rudolf 14 vkoa, uimareittein sukua.






Rudolf näyttää hassulta menninkäiseltä Pablon rinnalla.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Söpikset :) Nemolla oli myös punkki kaulassa vaikka sille oli laitettu pari päivää aikaisemmin sitä expottia. Mutta voihan olla että punkki oli tarttunut jo aiemmin. Jamilla on ollut punkkipanta koko kesä eikä ainakaan vielä ole punkkeja näkynyt.