sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Yllätys Lahdesta

Tänään oli mitä hienoin päivä ajella Lahden kansainväliseen näyttelyyn. Aurinko paistoi taivaan täydeltä. Auringonpaiste jatkui vielä sisälläkin, sillä Pablo rokkasi itsensä avoimen luokan voittoon ja sai kaupan päälle vielä sertin tassuihinsa \o/ . PU kehästä tiputtiin sitten pois, koska tuomari oli sitä mieltä että avoimen kakkonen esiintyi paremmin kuin meidän poika. Mikä oli varmaan ihan tottakin. Mehän ei tunnetusti juuri treenailla näitä seisomisia ihan joka päivä. Että oma moka, mutta pitääkö siellä nyt niin asennossa aina seisoakaan ;D Minulle oli jo todellinen yllätys tämä luokkavoitto ja että vielä sertikin, että ne riittää meille vallan mainiosti. Ja yksi mies tuli oikein sanomaan meille, että oikeaan osoitteeseen tuli serti. Se oli kivasti sanottu. Kuvia ei ole, koska unohdin kameran kotiin. Mutta onneksi muistettiin sentään ottaa pojun nakkikassi mukaan.
Tuomarina toimi Leni Finne. Arvostelu: oikeat mittasuhteet, kokoon nähden sopiva luusto, kummatkin P3 (hampaat) ylhäältä puuttuu, oikealinjainen pää, erinomainen ilme, hyvät korvat (kerrankin..), oikea ylälinja, erinomainen eturinta, hieman lyhyt olkavarsi, oikeanmallinen rintakehä, ok takakulmaukset, erinomainen karvanlaatu, hyvä häntä, oikea askelpituus, hieman löysä edestä. AVO ERI, AVK 1, SERTI.

3 kommenttia:

Wilkku kirjoitti...

Vau, ihan superhienoa!! Sehän on jo viittä vaille valio! Hyvä Pablo!
Qupan tokokoe meni sen sijaan tänään vähän penkin alle, VOI3 :D

Unknown kirjoitti...

Erinomainen ilme :)) No tottakai on! Onnea ja rapsutuksia Pablolle!

Minna kirjoitti...

Juu, kiitosta vaan, Pablo kiittää =D Valiosta en tiedä, puolet vielä saamatta, mutta ehkäpä joskus. Hiljaa hyvä tulee...
Wilkku, ens kerralla sitten paremmin, eiks vaan =D