sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Messarissa

Pariin kuukauteen ei ollakaan käyty näyttelyissä, eikä harjoiteltu, joten tulos oli erittäin mieluinen.
Avoimeen luokkaan oli osallistunut seitsemän urosta Pablon lisäksi. Saimme vihdoin taas ERI:n, jota olemmekin odottaneet monen EH:n jälkeen. Tuomari taisi tykätä pojasta, vaikka näppäsikin nakkisormeni pois tieltä, kun tarkasti Pablon hampaita. Pablo osaa jo olla hienosti riehumatta tuomarin tullessa luo. Onneksi on hävinnyt se nuoren pojan ylivilkkaus. =D
Sijoituimme avoimen kolmanneksi ja pääsimme vielä pyörähtämään paras uros kehässä. Arvostelu oli hyvä. Tuomarina Eva Mjelde Norjasta: Voimakas musta uros, jolla miellyttävä pää ja ilme. Erinomainen kaula ja lavat. Hyvinrakentunut runko. Hyvät takakulmaukset. Hyvä karvapeite. Tehokkaat liikkeet.
T kävi hakemassa Pablon pois kehien jälkeen, joten saimme Eijan kanssa rauhassa katsella näyttelyn tarjontaa. Kävimme katsomassa myös agility ja flyball näytökset. Ensimmäistä kertaa olimme myös katsomassa loppuillan Best In Showta. Innostuimme jopa hurraamaan, kun kasiryhmässä palkittiin neljäntenä labradorinnoutaja.

1 kommentti:

Anne & T-kompania kirjoitti...

Teillä meni hienosti! :) Ensi vuonna sitten hakemaan sitä Voittaja-titteliä. Sitä ennen ne taipparit...Pablo menee läpi heittämällä, kunhan joku sen uskaltaisi sinne paikan päälle ilmoittaa ;D.
Pablolle joulurapsut!