lauantai 5. syyskuuta 2009

Leotski kylässä

Eilen kävi Leo-labradori Pabloa moikkaamassa. Kävimme ensin viereisessä koirapuistossa juoksemassa pois pahimmat energiat. Leon vieressä huomaa kuinka paljon Pablo on kasvanut ja rotevoitunut. Vielä kesän alussa ne olivat suurinpiirtein samankokoiset ja välillä katsoimmekin niiden juostessa, että kumpi onkaan kumpi. Leo on käyttölinjan koira ja nyt niistä huomaa vasta kunnolla niiden erilaisuuden. Leo on sutjakka ja P pötköä mallia.
On myös jännää huomata miten uroskoirat kasvavat ja miten niiden urosten ominaisuudet muuttuvat. Ennen Pablo ei välittänyt ollenkaan jos sen selässä hyppi ja lähti lähinnä pois jos joku sille haukkui tai murisi. Nykyään se melko heti murahtaa, että pois sieltä selästä. Samoin lenkillä jos joku uros murisee sille, se yleensä vastaa murahtaen takaisin, että älä mulle ala. Että on tullut näitä macho man piirteitä. Ensimmäisenä se ei ole kuitenkaan murisemassa kellekään.
Puistossa pojat ottivat leikkisästi selvää kumpi onkaan pomo. Hetken nujakoinnin jälkeen Pablo selätti Leon ja piti tassua coolisti sen rinnan päällä, tyyliin pysys siellä maassa vaan juniori.



Ei kommentteja: