torstai 5. maaliskuuta 2009

Taipparikurssia odotellessa

Eilen oltiin taas tokoilemassa Purina-areenalla. Harjoituksina oli luoksetuloa, paikallamakuuta, seuraamista ja uutena esteen yli hyppääminen.
Seuraamista ollaan jouduttu Pablon kanssa harjoittelemaan ihan alusta asti muutama askel kerrallaan, ettei Pablon takapää lähde rönsyilemään liikaa ja pysyy paremmin vierellä. Kurssilla saa tosi hyviä vinkkejä treenaamiseen, kunhan vaan muistaisi ne sitten kotonakin...ja saisi aikaiseksi harjoitella enemmän. Paikallamakuu sujui Pablolta loistavasti, mutta eri asia pysyykö se kahta minuuttia paikallaan, jos joskus lähdemme kisaamaan. Harjoittelimme myös liikkeestä seisomaan jäämistä takapalkalla ensimmäisen kerran. Aikaisemmin olenkin vaan aina ihmetellyt, että mikä se ihmeen takapalkka oikein on... =) Palkkana toimi nakki ja eihän siitä meinannut mitään tulla, koska kun nakki jätettiin taakse, kaverin silmissä pyörivät vain nakin kuvat ja yritti heti sen perään. Eli harjoitusta harjoitusta, voi tosin olla että liike toimisi paremmin pelkällä käskyllä.
Estehyppy oli hauskaa puuhaa. Nakki laitettiin esteen toiselle puolelle ja koiran piti ottaa kontakti toisella puolella ennen hyppykäskyä. Ei meinannut ottaa kontaktia ollenkaan, kun oli taas vaan nakki mielessä, ahne kun on. No tajusi sitten kuitenkin ettei pääse lähtemään, ennenkuin ottaa kontaktin. Ja sitten vauhdilla yli.

Ollaan tutustuttu kurssilla Leo-labradoriin ja sen emäntään. Keksittiin että lähdetään yhdessä ensi lauantaina UMN:n taipparikurssin teorialuennolle. Mietinkin sitä jo aikaisemmin, mutta olisi saattanut jäädä jos en olisi saanut kaveria mukaan. Kivaa, päästään sitten treenaamaan sitäkin varten!

Ei kommentteja: